write my college essays

Родена съм на 6.11.1974 г. в гр. Трявна. Живях до 1982 год. във Велико Търново, а след раздялата на родителите ми се преместих да живея и уча в гр. Габрово. Завърших средното си образование в СОУ “Райчо Каролев” и записах висше образование във ВТУ “Св. Св. Кирил и Методий”, което впоследствие прекъснах, защото се омъжих и родих децата си Максим и Стефани.

През 1995 г. стартирах собствен бизнес в рекламна агенция и организирах едни от най-интересни събития в гр. Габрово, където по-късно ме откриха от модна агенция ВИЗАЖ и ми бе предложена работа в централния им офис в София. В този период бях вече в процес на развод с първия си съпруг и реших, че това за мен е не само едно голямо предизивкателство, а и шанс да изляза от рамките на бизнеса в малкия град. През 1996 год. започнах работа като рекламен мениджър в модна агенция ВИЗАЖ. Работих върху едни от най-успешните проекти за този период – Мис България, Мистър България, Наградите на водка №5, модните конкурси Best Model of the world и Elite Model Look. Около организирането на конкурсите се запознах с настоящия си съпруг Ангел Бонев- Мистър България ’99. Впоследствие напуснах ВИЗАЖ и заедно с него стартирахме собствен бизнес- бутик за мъжка мода в хотел “Радисън” и модно ателие. Благодарение на добрите ми контакти бизнесът ни се развиваше много успешно.

През този период с мен се свърза Дарина Павлова, която ми предложи да стана мениджър на създадената от нея агенция Мегаталант, която става носител на лицензите за Мис България и Мис Вселена и менажира много български артисти и певци зад граница. За този период Агенцията организира едни от най- добрите конкурси Мис България, участничките от които отиват на Мис Вселена, чийто собственик е Доналд Тръмп. През 2002 г. в разцвета на моята професионална кариера на 11.11.2002 г. ме заляха с киселина пред дома ми и това преобърна изцяло личния ми и професионален живот. От 2002 г. до 2006 г. той премина в болници в България, Америка и Франция. Претърпях едни от най-тежките реконструктивни операции- 19 на брой. През тези години съм била 72 часа под пълна упойка, но въпреки това през този период аз не спрях да се разивам и да работя дори от дома си. Написах книгата „Другата страна”. Чрез първия й тираж успях да подобря условията на клиниката по изгряния към Институт “Пирогов”, реновирах две стаи за тежко изгорели пациенти и ги обзаведох с подходящото медицинско оборудване.

През 2007 г. създадох Асоциация „С лице към света”, където чрез мои приятели, клиенти и дарители започнахме лечението на деца с малформации и увреждания, които се оперират в Токуда Болница от Дарина Кръстинова и нейния френски екип. До 2009 г. успяхме да помогнем на 32 деца, заради което бях отличена с наградата „Жена на годината” в категория  благотворителност. През този период се омъжих и родих третото си дете Анжела. Уверена и подкрепена от най-близките си хора, в края на 2008 година създадох своята компания NG Partners, която се занимава с организация на мащабни ивенти, музикални фестивали, рекламни кампании и ПР. За по-малко от две година агенцията успя да се докаже като успешен модел на работа с много ентусиазиран екип и да направи едни от най-знаковите проекти.

През 2011 г. създадох NG Production, чрез която в копродукция с BTV Studios работим върху предаването ”Високи токчета” и с която ще навлизаме в телевизионния и филмовия бизнес.